filter

Alle ploegen Heren Dames Jongens Meisjes
Home Bestuur Ploegen Wedstrijden Livescore Sponsors Clublied Forum Foto's Tapperslijst Sporthal

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen
De nieuwsbrief wordt op wekelijks eenmalig op maandag verstuurd. U kan zich terug uitschrijven indien gewenst.
Uw gegevens worden niet verstuurd naar derden en enkel door vckasterlee gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief.
E-mail:
Beveiligingscode:  <- code overtypen
Indien de mail onleesbaar is, ga naar: http://www.vckasterlee.be/newsmail/?id=359
nieuwsbrief week 17 (apr/2018)
Recreatief volleybaltoernooi op 5 mei 2018
Volleybal voor het plezier met kameraden
Competitieploegen niet toegelaten
Sporthal Duineneind Kasterlee
Van 9u30 - 18u
Max 12 ploegen, 6 personen per ploeg

Inschrijven via vckasterlee.be of flyer (binnenkort bechikbaar, binnenbrengen bij cafetaria of zaalwachter Duineneind)
Vermelden: ploegnaam, naam contactpersoon + mailadres
In de cafetaria zijn drank & spijs te verkrijgen
Supporters meer dan welkom!
komende wedstrijden
16:30 Amigos E - heren A
gespeelde wedstrijden
Gespeelde wedstrijden:
Heren A - AMIGOS VAN PELT SINT-ANTONIUS ZOERSEL 5: 1-3

VOACH A - Heren B: 3-2

Dames A - BEPAVOC BERINGEN: 3-1

Dames B - Gelvoc B: 3-0
VoilĂ , missie volbracht. De laatste wedstrijd van het seizoen hebben we in schoonheid afgesloten. Iedereen kwam aan spelen toe en sommigen op verschillende posities, maar daar malen onze dames niet om. Set 1 startte Gelvoc het beste en leidde met 6-8, maar toen nam geel en zwart over en via 16-13 naar de eerste setzege. Ook in de 2de set kwam Gelvoc het beste weg en leidde nog met 11-16, maar ook toen weer kwamen onze dames fel terug in de wedstrijd en namen ook deze set. De derde set dan een geweldige start van VCK en via 8-2 en 16-5 nooit in de problemen. Leuke wedstrijd voor onze supporters in de toch wel warme zaal van Duineneind. Setstanden: 25-22, 25-20 en 25-11. En nu genieten van de vrije weekends! Tot volgend seizoen.
Zoersel D - Dames C: 2-3

Wegi C - Dames D: 3-0

WOVo E - Dames E: 2-3
Misschien lag het aan de warmte(maar dat zou dan moeten gelden voor beide ploegen),feit was dat we een inspiratieloos VCK zagen acteren in de eerste set.Recepties waren echt dramatisch en dat is natuurlijk de basis van het gehele spelletje,voeg daar nog aan toe dat we weer slordig omgingen met de opslagen en het zal je niet verbazen dat de set verloren ging met 25-16.Snakkend naar beterschap zagen we weliswaar een beter kastels team in set 2.Met momenten was het eenrichtingsverkeer en dat resulteerde in 14-25.En ze waren weer aan het volleyballen geraakt!Echter in de derde set bleken ze weer in hetzelfde bedje ziek als de eerste en vonden ze mekaar amper of niet.25-21 Spanning was er dan weer in set 4 maar alweer gaven onze dames niet echt thuis,ze haalde de set wel binnen met 24-26 maar moesten eerder rekenen op de zwakheid van de tegenstander dan eigen kunnen.Een vijfsetter dus en die zetten we wel goed in,in geen tijd naar 0-5 maar dan viel het stil en zagen met de kampwissel dat Wovo zelfs leidde met 8-7 jawaade!Echt aanmoedigen of coachen zat er niet in in de toch wel erg lawaaierige sporthal maar onze dames leken hun tweede(of was het eigenlijk gewoon nog de eerste?) adem gevonden te hebben en rondden toch af met 12-15.
Jongens Miniemen U13 - VST LIONS : 3-0

Meisjes Kadetten 2 U15 - B.V.C. BALEN A (bc): 3-1

Hellvoc Hemiksem - meisjes miniemen 1 U13: 3-1

Meisjes Miniemen 2 U13 - VST LIONS GROOT-TURNHOUT B: 3-2

Meisjes Preminiemen 1 U11 - Olvoc Olen: 0-3

BVMV VOLLEY NOORDERKEMPEN G - Meisjes Preminiemen 2 U11: 3-1

Meisjes Preminiemen 3 U11 - BVMV VOLLEY NOORDERKEMPEN D: 0-3

meisjes preminiemen 4 U11 - Wovo A: nm

Meisjes Scholieren 2 U17 - VBC POWER RAVELS B: 3-0
De Kastelse meisjes U17 Scholieren zijn KAMPIOEN!! Proficiat aan de ploeg voor een fantastisch en onvergetelijk seizoen. Misschien is dit ook het juiste moment om even een pluim te geven aan de Kastelse scheidsrechters, die uitstekend werk leverden in al onze thuismatchen. Dit weekend kreeg Saar bijvoorbeeld met 2 opeenvolgende matchen een heel moeilijke klus: eerst een 5setter op het ene veld, en meteen daarna een kampioenenmatch waarin ze door de coach van de tegenstander onnodig onder druk werd gezet. Als je dan je cool kan bewaren… chapeau! Wat de match betreft: daarin kregen we van de laatste in de stand weinig weerwerk. Dus speelden we met plezier voor een laatste klinkende overwinning. De bekroning van een seizoen waarin onze meisjes op alle vlakken grote stappen vooruit hebben gezet: op gebied van techniek en uitvoering, maar vooral qua matchmentaliteit en maturiteit. We hadden de beste middenmannen van de hele reeks, we hadden twee uitmuntende passeurs, we hadden een stel verbeten hoekspelers en we hadden enkele interim kadetten die ons nooit in de steek lieten. En we hadden genoeg energie en ambiance om 7 maanden lang te knokken voor de verdiende leidersplaats (slechts 2 nederlagen op een heel seizoen). De meisjes mogen supertrots zijn op hun prestatie. Een dikke proficiat aan Eva, Sarah, Frig, Laura, Kyana, Flore, Lenne en Marthe en hun match- en trainingsmaatjes Jolien, Jana en al de anderen.
MAVOC-MECHELEN B (bc) - Jongens Kadetten U15: 0-3

meisjes miniemen 1 U13 - Olvoc Olen: 3-1

Meisjes Preminiemen 1 U11 - VBC Zandhoven B: nm

meisjes scholieren 1 U17 - Gelmers Hoogstraten: 3-0

Onze hoofdsponsors: Café de congé & Electro Smets
Andere sponsors: Corner Kasterlee, Dienstenthuis, Citroën garage Aerts, DMFK, Lovely Gardens, Motel Cleo, Stessens Precisie Slijpen, Sportcity, Van de Perre voeg- en kitwerken, Schrijnwerkerij Van de Perre, Kinder outlet store Tante Kaat, Oozoo Store Lichtaart, Picavet vastgoed en Trappenmakerij Lauwers Eric
www.vckasterlee.be

Word fan van VC Kasterlee

en ontdek als eerste
de nieuwste events en uitslagen.

Heren A
Heren B
Dames A
Dames B
Dames C
Dames D
Dames E
Jongens Benjamins U9
Jongens Junioren U19
Jongens Kadetten U15
Jongens Scholieren U17
Meisjes Benjamins U9
Meisjes Junioren U19
Meisjes Kadetten 1 U15
Meisjes Kadetten 2 U15
Meisjes Miniemen 1 U13
Meisjes Miniemen 2 U13
Meisjes Miniemen 3 U13
Meisjes Preminiemen 1 U11
Meisjes Preminiemen 2 U11
Meisjes Preminiemen 3 U11
Meisjes Preminiemen 4 U11
Meisjes Scholieren 1 U17
Meisjes Scholieren 2 U17

Sporthal Duineneind

Duineneind, Kasterlee
Routeplanner
Disclaimer