filter

Alle ploegen Heren Dames Jongens Meisjes
Home Bestuur Ploegen Wedstrijden Documenten Livescore Sponsors Clublied Forum Foto's Tapperslijst Sporthal

Disclaimer

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics om geanonimiseerde bezoekersstatistieken op te stellen.

Contactformulier
De website maakt gebruik van een contactformulier waar u persoonsgegevens dient in te vullen om gebruik te maken van dit formulier. Deze gegevens worden niet bewaard in de website databank en enkel via e-mail verstuurd naar info@vckasterlee.be. U kan contact opnemen via e-mail met de vraag deze gegevens aan te passen of te verwijderen.

Persoonsgegevens bestuursleden
De website bevat persoonsgegevens van bestuursleden. Deze worden bewaard in de website databank en kunnen aangepast en verwijderd worden door een website administrator. Gelieve een mail te versturen naar secretaris@vckasterlee.be met de vraag uw persoonsgegevens aan te passen of te verwijderen.

Spelersinfo :
De website bevat persoonsgegevens van spelers : naam, leeftijd en foto. Deze worden bewaard op de server en in de website databank en kunnen aangepast en verwijderd worden door een website administrator. Gelieve een mail te versturen naar secretaris@vckasterlee.be met de vraag uw persoonsgegevens aan te passen of te verwijderen.

Sponsors
De website bevat persoonsgegevens van sponsors :bedrijfsnaam, website url en logo met bijpassende tekst. Deze worden bewaard op de server en in de website databank en kunnen aangepast en verwijderd worden door een website administrator. Gelieve een mail te versturen naar secretaris@vckasterlee.be met de vraag uw gegevens aan te passen of te verwijderen.

User account
U heeft de mogelijk een user account aan te maken op de website. Deze account bevat persoonsgegevens die u zelf kan aanpassen. De account wordt bewaard in de website databank. De avator of persoonsfoto wordt bewaard op de website server zelf. De account wordt enkel gebruikt om forumposts te kunnen toevoegen op het forum van de website zelf. U kan uw eigen posts steeds aanpassen of verwijderen. Gelieve een mail te versturen naar secretaris@vckasterlee.be met de vraag uw gegevens aan te passen of te verwijderen, indien gewenst.

Nieuwsbrief
U kan zich in- en uitschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief van deze website. U kan zich online in- of uitschrijven alsook via een link die onderaan elke nieuwsbrief beschikbaar is. Het mail adres van iedereen die ingeschreven is, wordt bewaard in de website databank. Indien u bent uitgeschreven van de nieuwsbrief, blijft uw e-mail adres in de databank bestaan, maar als inactief. Indien u uw mail adres uit deze databank wenst te halen, gelieve een mail te versturen naar secretaris@vckasterlee.be.

Word fan van VC Kasterlee

en ontdek als eerste
de nieuwste events en uitslagen.

Heren A
Dames A
Dames B
Dames C
Dames D
Dames E
Dames F
Jongens U13
Meisjes U11 A
Meisjes U11 B
Meisjes U11 C
Meisjes U11 D
Meisjes U13 A
Meisjes U13 B
Meisjes U13 C
Meisjes U15 A
Meisjes U15 B
Meisjes U15 C
Meisjes U17 A
Meisjes U17 B
Meisjes U9

Sporthal Duineneind

Duineneind, Kasterlee
Routeplanner
Disclaimer